Philips & DTS Play-Fi

Redactie Nieuws Video

TP Vision maakt bekend dat het nieuwe Philips tv- en audioproducten zal introduceren die draadloos verbinding maken en samenwerken via DTS Play-Fi. De nieuwe Philips OLED805 en OLED855 tv’s zullen de eerste modellen zijn die DTS Play-Fi ondersteunen. In september lanceert TP Vision tevens een nieuwe reeks soundbars en draadloze luidsprekers met DTS Play-Fi. DTS Play-Fi is een premium draadloos audio-ecosysteem voor muziek en tv-audio door het hele huis of privé via een app. Het systeem ondersteunt hoge resolutie audiostreaming en afspeelnauwkeurigheid van minder dan een milliseconde. Compatibele producten, waaronder tv’s, mobiele apparaten, soundbars en luidsprekers, werken naadloos samen om een complete entertainmentervaring voor het hele huis te vormen.
Philips, www.philips.nl

Check Also
LG GX nieuwe soundbar
LG Electronics (LG) maakt de kijkervaring nog beter met de lancering van haar nieuwste soundbar. ...