LG GX nieuwe soundbar

Redactie HomeCinema Nieuws

LG Electronics (LG) maakt de kijkervaring nog beter met de lancering van haar nieuwste soundbar. De LG GX soundbar heeft een verfijnd ontwerp en zorgt met geavanceerde features voor een fraai geluid, dat perfect in lijn ligt met LG’s GX OLED tv’s. Visueel is de nieuwe GX-soundbar een aanwinst die naadloos aansluit op de artistieke GX OLED-serie. Dankzij het verfijnde ontwerp kan de GX-soundbar zowel tegen de muur als onder de televisie worden geplaatst. Dit zorgt voor een visueel aantrekkelijke afwerking en maakt de soundbar heel flexibel in gebruik. De afmetingen van de soundbar zijn gelijk aan de 65-inch LG GX OLED. Naast een verfijnde uitstraling voorziet de LG GX-soundbar ( 999,-) iedere ruimte van driedimensionaal geluid dankzij Dolby Atmos en DTX:S. Ook zorgt de Dolby Vision speaker via een 4K connectie voor een bioscoopwaardig geluid en de ingebouwde subwoofer voor een krachtige bass.
LG Electronics, www.lge.nl

Check Also
HomeWizard introduceert Energy app
HomeWizard introduceert de nieuwe Energy app voor het inzichtelijk maken van de slimme meter, elektrische ...