Melco: klaar om Roon toe te voegen

Redactie Audio Nieuws

Melco’s Roon-implementatie introduceert de optie van Roon-streaming naast het Melco’s audiofiele MIML-softwarepakket (SongKong en MinimServer), dat is zorgvuldig ontworpen voor een optimale geluidskwaliteit en tegelijkertijd een ongeëvenaarde gebruikerservaring, dankzij de krachtige metadata-functionaliteit van SongKong. Roon Ready betekent dat Melco EX-apparaten nu een aangepaste versie van de Roon’s RAAT-streamingtechnologie gebruiken, waardoor een fantastische gebruikers ervaring gerealiseerd wordt door middel van een intuïtieve interface, eenvoudige installatie, rotsvaste dagelijkse betrouwbaarheid en het hoogste niveau van audio prestaties in de industrie. Geüpdate Melco’s zullen Roon laten werken (als alternatief voor UPnP) wanneer de bibliotheek is verbonden met een USB DAC. Let op, de Roon update is alleen beschikbaar voor de gebruikers van de Melco EX software V4.01. weet u niet zeker of uw Melco geschikt is voor deze update neem dan contact op met uw Melco dealer. Ga naar onderstaande website voor meer info.
Dimex, www.dimex.nl

Check Also
HomeWizard introduceert Energy app
HomeWizard introduceert de nieuwe Energy app voor het inzichtelijk maken van de slimme meter, elektrische ...