HomeWizard introduceert Energy app

Redactie Nieuws SmartLiving

HomeWizard introduceert de nieuwe Energy app voor het inzichtelijk maken van de slimme meter, elektrische auto, zonnepanelen en meer. De Energy app maakt het voor iedereen mogelijk om energie compleet inzichtelijk te krijgen. De nieuwe HomeWizard Wi-Fi P1 meter klik je simpelweg in je slimme meter om meer inzicht te krijgen in je stroomgebruik, teruglevering en gas. HomeWizard geeft je ten opzichte van je energieleverancier tot op de seconde inzicht in je energie gebruik, en werkt met elke slimme meter. Bij moderne slimme meters werkt deze zelfs zonder stroom adapter. Nu verkrijgbaar voor 29,95. In de app zie je gedetailleerde live, dag, week, maand en jaar grafieken met een kosten overzicht. Zo kun je bijvoorbeeld zien wat je apparaten ‘s nachts gebruiken, hoeveel gas je gebruikt als je doucht of wat je zonnepanelen terugleveren. Met de HomeWizard Wi-Fi kWh meter maak je zonnepanelen, elektrische auto of andere groepen inzichtelijk in de app. De kWh meter is MID gekeurd en geschikt om mee te factureren. Als je een P1 meter hebt en een kWh meter op je zonnepanelen, kun je zelfs het werkelijke gebruik van je huis zien. Naast de 1 fase komt later dit jaar ook een 3 fasen variant. Nu verkrijgbaar voor 49,95. Wat gebruiken jouw apparaten ’s nachts wanneer je slaapt? Zie live wat je nu gebruikt of de geschiedenis van dagen, weken, maanden en zelfs jaren in overzichtelijke grafieken. Elke 1 Watt die je aan sluipverbruik kan verminderen scheelt je al snel 2 op jaarbasis. Later dit jaar lanceert HomeWizard ook Energy+. Een optionele dienst die door middel van slimme, lerende algoritmes je helpt om te besparen en om ongewenste situaties te voorkomen. Zo krijg je meer inzicht met de sluipverbruik monitor, stuurt de app je notificaties bij een gas lekkage of ongewoon stroom gebruik, en kun je je gegevens nog langer inzien dan de afgelopen 12 maanden.
HomeWizard, www.homewizard.nl

Check Also
Melco: klaar om Roon toe te voegen
Melco’s Roon-implementatie introduceert de optie van Roon-streaming naast het Melco’s audiofiele MIML-softwarepakket (SongKong en MinimServer), ...