Technics Premium Class OTTAVA f SC-C70MK2: all-in-one muzieksysteem

Redactie Audio Nieuws

Technics heeft de nieuwe Premium Class OTTAVA f SC-C70MK2 onthuld. Technics heeft dit model gecreëerd door de geluidskwaliteit, functies en het design van zijn voorganger, de compacte SC-C70 all-in-one muzieksysteem, verder te verfijnen. De SC-C70MK2 is uitrust met een speciaal ontwikkelde woofer van 8 cm en een dome-tweeter van 2 cm. De nieuwe tweeter is gecombineerd met een akoestische lens waarvan de vorm is geoptimaliseerd voor het produceren van een breder geluid. Net als zijn voorganger heeft de SC-C70MK2 een 2.1-kanaals luidsprekersysteem met een subwoofer van 12 cm. Het luidsprekersysteem wordt krachtig aangedreven door drie JENO Engine-units, die ook in de originele digitale versterker van Technics worden toegepast. De SC-C70MK2 is verder uitgerust met Space Tune. Deze functie stemt de geluidskwaliteit af op de plek waar het systeem wordt geïnstalleerd. Verder heeft het systeem een ingebouwde microfoon, waardoor Space Tune Auto, dat volledig automatisch het geluid optimaal balanceert, kan worden gebruikt. De SC-C70MK2 ondersteunt een breed scala aan muziekbronnen, waaronder cd’s en radio, maar ook streamingservices zoals Chromecast Built-in, Airplay 2 en Deezer. In navolging van het elegante uiterlijk van de vorige SC-C70 combineert de nieuwe SC-C70MK2 een hoge geluidskwaliteit met een elegant design. De SC-C70MK2 is zilver van kleur waardoor het design nog geraffineerder oogt. Daarnaast is er ook een volledig zwarte versie beschikbaar.
Technics, www.technics.com

Check Also
Panasonic & Netflix
Het tv-assortiment van Panasonic voor 2020, inclusief OLED- en LCD-modellen tot en met de HXW804-serie, ...