Ring Video Doorbell 3 Plus met een geheel nieuwe Pre-Roll functie

Redactie Nieuws SmartLiving

Ring heeft de Ring Video Doorbell 3 Plus geïntroduceerd in Nederland. Dit is Ring’s nieuwe premium, videodeurbel op batterijen met een geheel nieuwe Pre-Roll functie. Deze legt de 4 seconden voordat er beweging wordt gedetecteerd vast, zodat gebruikers kunnen zien wat de melding veroorzaakte. Naast de nieuwe Pre-Roll-technologie heeft de Ring Video Doorbell 3 Plus ( 229,-) ook een nieuwe, instelbare bewegingszone, genaamd close-up-zone, die beweging binnen 1,5 tot 4,5 meter van de voordeur kan detecteren, evenals verbeterde dual-band 2,4Ghz/5Ghz WiFi voor verbeterde connectiviteit en Privacy Zones, waarmee gebruikers delen van het gezichtsveld van de camera kunnen uitsluiten van video-opnames. Daarnaast heeft Ring de afgelopen maanden verschillende updates en verbeteringen doorgevoerd aan haar producten, beveiligingsmaatregelen en apps. Privacy Zones: Met Privacy Zones kunnen gebruikers delen van het blikveld van de camera uitsluiten van video-opnames. Met Privacy Zones kunnen gebruikers hun bewegingsdetectie aanpassen, zodat zij worden gewaarschuwd voor gebeurtenissen die er het meest toe doen. Mensen die in appartementsgebouwen of andere openbare ruimtes wonen, kunnen Privacy Zones activeren en audio-opname uitschakelen. Privacy Zones zijn nu beschikbaar voor de meeste deurbellen en camera’s.
Ring, www.ring.com

Check Also
Bowers & Wilkins 600 series Anniversary Edition: uit liefde voor muziek
Bowers & Wilkins introduceert de 600 series Anniversary Edition, ter ere van het 25-jarig jubileum ...