Panasonic & Netflix

Redactie Nieuws Video

Het tv-assortiment van Panasonic voor 2020, inclusief OLED- en LCD-modellen tot en met de HXW804-serie, is aangewezen als een Netflix Recommended-tv. “Panasonic gaat een stap verder om klanten de best mogelijke beleving te bezorgen. We werken rechtstreeks samen met Netflix om een getrouwe weergave te garanderen.” Paul Darch, head of tv, Panasonic Marketing Europe. Het Netflix Recommended TV-certificaat helpt consumenten te bepalen welke tv’s een betere beleving bieden voor Netflix door de prestaties, het gebruiksgemak en andere functies aan strenge tests te onderwerpen. De OLED TV’s van Panasonic zijn een MUST voor filmliefhebbers. Ze behoren namelijk tot de selecte groep tv’s die niet alleen aangewezen zijn als Netflix Recommended-tv, maar ook de Netflix Calibrated-modus ondersteunen. Dit is een beeldmodus die de tv configureert op dezelfde manier als makers hun monitoren kalibreren tijdens de postproductie. Men kan nu dus ook thuis genieten van beelden in studiokwaliteit.
Panasonic, www.panasonic.nl

Check Also
Ring Video Doorbell 3 Plus met een geheel nieuwe Pre-Roll functie
Ring heeft de Ring Video Doorbell 3 Plus geïntroduceerd in Nederland. Dit is Ring’s nieuwe ...