LG Wing

Redactie Nieuws Telecom

LG Electronics heeft de LG Wing geïntroduceerd. De LG Wing ondersteunt het doel van LG Electronics om met het Explorer Project verschillende nog onontdekte concepten te ontdekken in een poging om de smartphone industrie uit te breiden. Daarnaast heeft de telefoon een unieke vorm die de consument nieuwe en een geheel andere telefoonervaring biedt. De LG Wing is anders dan andere smartphones in de markt. Gebruikers kunnen op elk moment naadloos schakelen tussen de basismodus en zwenkmodus, en kunnen zo op elk moment genieten van een uitgebreide en andere gebruikservaring. In de zwenkmodus draait de gehele voorkant van de telefoon 90 graden met de klok mee, waarbij het hoofdscherm in liggende modus komt en een 3,9 inch tweede scherm onthult. Hierdoor worden nieuwe gebruiksmogelijkheden beschikbaar en applicaties kunnen gesplitst worden over twee schermen of er kunnen twee applicaties tegelijkertijd weergegeven worden.De LG Wing zal in het vierde kwartaal van 2020 beschikbaar zijn in Nederland.
LG Electronics, www.lge.nl

Check Also
Technics Premium Class OTTAVA f SC-C70MK2: all-in-one muzieksysteem
Technics heeft de nieuwe Premium Class OTTAVA f SC-C70MK2 onthuld. Technics heeft dit model gecreëerd ...