OnePlus Nord

Redactie Nieuws Telecom

OnePlus introduceert de OnePlus Nord, zijn eerste product uit de nieuwe, betaalbaardere smartphoneserie. De OnePlus Nord is uitgerust met alle essentiële onderdelen die nodig zijn voor de ultieme smartphone voor dagelijks gebruik. Zo heeft de Nord een divers camerasysteem, een naadloze gebruikerservaring en de vertrouwde OnePlus-kwaliteit. De smartphone wordt ondersteund door het mobiele platform Qualcomm Snapdragon 765G 5G en laat gebruikers profiteren van de ongeëvenaarde snelheden van 5G-technologie. Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus: “De OnePlus Nord is een belangrijke mijlpaal voor OnePlus, omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om de beste technologie te delen met mensen over de hele wereld. We zijn trots eindelijk een toegankelijkere OnePlus-smartphone op de markt te brengen die niet onderdoet voor de andere producten uit de OnePlus-familie. De Nord combineert een flagship-camera met onze inmiddels bekende features, zoals het 90 Hz Fluid Display, OxygenOS en Warp Charge 30T.” De OnePlus Nord is verkrijgbaar in twee kleuren – Blue Marble en Gray Onyx vanaf 399 euro.
OnePlus, www.oneplus.com

Check Also
Rotel Michi: uitbreiding!
Archief Media Detail 306-2020 Rotel heeft met de herintroductie van het merk Michi een enorm ...