LG HBS-FN6 en HBS-FN4: zelfreinigende draadloze earbuds

Redactie Audio Nieuws

LG Electronics breidt deze zomer haar audio line-up uit met twee nieuwe volledig draadloze earbuds met comfortabele pasvorm met een bijzonder feature: deze oordoppen reinigen zichzelf met behulp van UV-licht. Het levensechte geluid van de nieuwe LG TONE Free modellen, HBS-FN6 ( 149,-) en HBS-FN4 ( 99,-), is te danken aan de verfijnde technologie van Meridian Audio. Dankzij deze technologie zijn de earbuds voorzien van een realistisch en heldere geluidskwaliteit. Ook hebben de oordoppen een viertal verschillende geluidspresets die zorgen voor een fijne luisterervaring. De LG TONE Free eardbuds hebben een batterijduur van zes uur, maar het HBS-FN6 model is een uitzondering op de regel. Dit model wordt bovendien geleverd met de innovatieve LG UVnano oplaadcase die de earbuds binnen vijf minuten oplaadt worden en tegelijkertijd bacteriën verwijdert met behulp van UV-licht. Zo kan iedere muziekliefhebber met een gerust geweten tot 18 uur langer genieten van zijn of haar favoriete afspeellijst. De waterbestendige earbuds sluiten feilloos aan op het oor, waardoor ze stevig blijven zitten en bieden, mede dankzij het lichte gewicht en hypoallergeen materiaal, de hele dag comfort. De Noise Isolation feature en het ontwerp van de oordoppen daarnaast verminderen ruis, waardoor luisteraars kunnen genieten van hun eigen muziek zonder afleiding van de buitenwereld.
LG, www.lge.nl

Check Also
Marantz Model 30-toestellen: nieuwe richting voor Marantz
Archief Media Detail 306-2020 Moederbedrijf Sound United verklapte het al eens eerder: Marantz moet meer ...