Skytec Group neemt Loewe over

Redactie Nieuws Video

Al bijna honderd jaar lang produceert het Duitse merk Loewe toonaangevende tv-entertainmentsystemen met een sober design. Loewe staat bekend om zijn piekfijne productie en heeft een aantal baanbrekende vernieuwingen op zijn palmares: de uitvinding van de drievoudige buis die voor het eerst in de radio-ontvanger Loewe OE333 werd gebruikt, de eerste kleuren-tv met stereogeluid en een van de eerste flatscreen-tv’s (in 1998). Deze overname luidt een spannend nieuw hoofdstuk vol veelbelovende ontwikkelingen in. Vanuit het hoofdkantoor in Kronach zegt CEO Vladislav Khabliev het als volgt: “We zijn verheugd dat we een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van Loewe kunnen schrijven en dat we het merk internationaal naar een hoger niveau kunnen tillen in het segment van luxueuze, stijlvolle consumentenelektronica. Loewe is het merk bij uitstek voor consumenten die waarde hechten aan een kenmerkende stijl met een iconisch, tijdloos design. Deze filosofie willen we in samenwerking met luxedesignlabels en premiumautomerken verder uitwerken. Daarbij is synergie met het verleden en de toekomst cruciaal. Loewe slaagt erin om traditionele materialen naadloos in moderne producten met de meest geavanceerde technologie te verwerken.”
Loewe, www.loewe.tv/be-nl

Check Also
‘Het prikkelen van zintuigen verhoogt de winkelomzet met 10 procent’
Wanneer fysieke winkels de zintuigen van consumenten op de juiste manier weten te prikkelen, stijgt ...