Sennheiser HD 450BT en HD 350BT: haal meer uit je wireless audio

Redactie Audio Nieuws

Sennheiser heeft zijn nieuwe HD 450BT en HD 350BT Bluetooth hoofdtelefoons gepresenteerd. De nieuwe hoofdtelefoons bouwen voort op hun populaire voorgangers, de HD 4.40BT en HD 4.50BTNC, en bieden hoogwaardige audio, draadloze bewegingsvrijheid, 30 uur batterijduur en directe toegang tot spraakassistenten. De HD 450BT beschikt ook over actieve ruisonderdrukking, dus hoe lawaaiig de omgeving ook is, je ondergaat ongestoord een geweldige geluidservaring. De nieuwe Sennheiser wireless hoofdtelefoons met gesloten achterzijde zijn ontworpen voor een audiobeleving met diepe, dynamische bassen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste draadloze technologieën, zoals ondersteuning voor Bluetooth 5.0 en hoogwaardige draadloze codecs als AAC, AptX en AptX Low Latency voor perfecte synchronisatie met video. De HD 450BT ( 179,-) en HD 350BT ( 99,-) zijn leverbaar in het zwart en wit. Naast hun strakke design en hoge draagcomfort zijn ze ideaal voor probleemloos dagelijks gebruik. Een speciale spraakhulpknop biedt directe toegang tot Siri of Google Assistant, terwijl de handige knoppen op de oorschelpen soepele controle bieden over muziekweergave en gespreksoproepen.
Sennheiser, www.sennheiser.nl

Check Also
Nieuwe OLED TV Panasonic HZW2004 serie
Panasonic heeft de introductie van de HZW2004 serie aangekondigd. Deze nieuwe OLED TV heeft een ...