Samsung Galaxy A30s: speel, leg vast en deel…

Redactie Nieuws Telecom

Samsung heeft de nieuwe Galaxy A30s onthuld. De nieuwe Galaxy A30s heeft een opvallend nieuw design, met een uniek geometrisch patroon en een futuristisch holografisch effect op de achterkant. De slanke Galaxy A30s is verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Green. De Galaxy A30s is voorzien van een duurzame batterij van 4000 mAh met Fast Charging en een op AI-gebaseerde Game Booster. Daarmee biedt de smartphone de beste game-ervaring onderweg zonder zorgen over de batterij. Of je nu video’s bekijkt, door sociale media scrolt of games speelt: alles ziet er beter uit op het 6,4-inch HD+ Super AMOLED Infinity-U-display van de Galaxy A30s. Met een Infinity-U-display bereikt het verbluffende randloze scherm de ideale beeldverhouding voor een meeslepende kijkervaring. De Galaxy A30s heeft drievoudige camera’s aan de achterzijde: een verbeterde 25MP-hoofdcamera, een 8MP Ultra Wide-camera en een nieuwe 5MP-dieptecamera. Met Live Focus op de 5MP-dieptecamera passen gebruikers eenvoudig en snel bokeh-effecten van professionele kwaliteit toe en maken ze moeiteloos dynamische portretten. Zo leggen ze de sfeer van het moment vast op het moment dat ze die ervaren. Dankzij slimme cameratools, waaronder Intelligent Flaw Detector en Scene Optimizer, is het maken van de perfecte foto op de Galaxy A30s ( 279,-) gemakkelijk en handig.
Samsung, www.samsung.nl

Check Also
Denon Home
Denon introduceert Denon Home, een volledig nieuwe premium draadloze all-in-one-speaker reeks met HEOS Built-in. Door ...