JBL Boombox 2

Redactie Audio Nieuws

Met 24 uur afspeeltijd en ingebouwde powerbank levert JBL’s nieuwste draagbare luidspreker JBL’s Original Pro Sound met krachtige bas. De Boombox 2 ( 499,-)is de sterkste en duurzaamste luidspreker in de JBL-line-up, in combinatie met een gedurfd, modern ontwerp. Dankzij het waterdichte en duurzame ontwerp, kan de luidspreker door weer en wind bijna alles aan.
“Dankzij het epische geluid en strakke ontwerp zijn onze draagbare luidsprekers altijd al een favoriet geweest onder consumenten”, aldus Dave Rogers, President Lifestyle Audio Division bij HARMAN. “We zijn verheugd om de volgende generatie van onze grootste draagbare luidspreker aan te kondigen, met de grootste, luidste en diepste bas tot nu toe.”
JBL, www.jbl.nl

Check Also
Introductie nieuwe Philips OLED805 en 855 tv’s
Philips TV lanceert twee nieuwe premium OLED-modellen: de OLED805 en 855. Beide toestellen beschikken over ...