Denon Home

Redactie Audio Nieuws

Denon introduceert Denon Home, een volledig nieuwe premium draadloze all-in-one-speaker reeks met HEOS Built-in. Door de samenvoeging van drie toonaangevende speakermodellen – Home 150, Home 250 en Home 350 – combineert het Denon Home-assortiment een modern industrieel design met geavanceerde technologieën.
• Home 150 – het kleine maar krachtige lid van de reeks. Ondanks het kleine formaat en de compacte afmetingen levert de Home 150 verrassend indrukwekkend geluid dankzij een tweeweg luidsprekersysteem met een 3,5-inch woofer en een 1-inch tweeter.
• Home 250 – de pittige middelgrote speaker met een serieus vermogen. Heeft een breder klankveld dankzij schuin gepositioneerde tweeters en twee 4-inch woofers die worden aangedreven door vier eindversterkers in een stereoconfiguratie met een 5,25-inch passieve basradiator.
• Home 350 – het ‘beest’ van deze fijne reeks. Ervaar het ultieme Denon geluid uit een enkele speaker dankzij zes eindversterkers, twee 6,5-inch woofers, twee 2-inch mid-range drivers en twee tweeters.
Jouw muziekbronnen kennen geen grenzen, dankzij de mogelijkheid om te verbinden met onder andere Spotify, Apple Music, TIDAL, TuneIn, Deezer, Napster en meer via WiFi, AirPlay 2 en bluetooth. Een USB-poort en AUX-ingang van 3,5 mm op iedere speaker maakt het ook mogelijk om digitale of analoge audio rechtstreeks naar jouw Denon Home-systeem te sturen. De veelzijdigheid van de ingebouwde HEOS-technologie biedt veel flexibiliteit. Twee in stereo gekoppelde Denon Home-speakers kunnen bijvoorbeeld draadloos worden verbonden met een Denon DSW-1H-subwoofer om een 2.1-systeem met indrukwekkende bas te creëren. De Denon Home reeks is klaar voor de toekomst van spraakbediening. Met een ingebouwde microfoon in elke speaker wordt via een toekomstige firmware-upgrade native ondersteuning mogelijk gemaakt voor Amazon Alexa spraakbediening. Daarnaast is spraakbediening nu al mogelijk via Siri en Google Assistant door middel van hun respectievelijk compatibele apparaten. Alle Home-modellen zijn leverbaar in witte of zwarte afwerking en ze krijgen de volgende prijzen: Home 150 ( 249), Home 250 ( 499) en Home 350 ( 699).
Denon, www.denon-hifi.nl

Check Also
Skytec Group neemt Loewe over
Al bijna honderd jaar lang produceert het Duitse merk Loewe toonaangevende tv-entertainmentsystemen met een sober ...