Orbi WiFi 6 Mesh-systeem

Redactie Nieuws SmartLiving

Netgear heeft de wereldwijde release van het Orbi WiFi 6 Mesh Systeem aangekondigd, een innovatieve oplossing die een nieuwe standaard voor draadloze netwerken definieert. Dit next generation Orbi Mesh WiFi-systeem is ontworpen voor de verbonden wereld van nu en in de toekomst. Huishoudens hebben tegenwoordig een veelvoud aan altijd actieve en altijd verbonden smart home-apparaten, die veel toepassingen hebben die een hoge bandbreedte vereisen, zoals 4K/8K Ultimate HD-verbindingen streamen naar meerdere schermen. Het Orbi WiFi 6 mesh-systeem heeft de capaciteit voor het verkeer dat wordt gegenereerd door de vele verbonden apparaten die we nu en in de komende jaren in huis hebben. Vergelijk het met het verschil tussen het rijden op een veel te drukke snelweg met vier rijstroken en een snelweg met zestien rijstroken. WiFi 6 biedt meer streams, waardoor er een verhoogde capaciteit voor meer verkeer ontstaat. Zo worden de snelste wifi-apparaten niet geblokkeerd door de langzamere. Het Orbi WiFi 6 Tri-band Mesh-systeem (RBK852) is beschikbaar voor een adviesprijs van 799,- voor de router en het satellietsysteem.
Netgear, www.netgear.com

Check Also
Canon IVY REC: waterdicht & schokbestendig
Canon heeft de Canon IVY REC gelanceerd. Een ultracompacte en gebruiksvriendelijke outdoorcamera om de sfeer ...