Klipsch T5-serie: comfortabele headphones

Redactie Audio Nieuws

Klipsch introduceert vier nieuwe headphones met het legendarische Klipsch-geluid. De headphones uit de Klipsch T5-serie zijn klein, licht en krachtig in prestatie. Door het True Comfort -ontwerp draag je deze in-ears probleemloos urenlang. Geen vermoeide oren door de uitgekiende constructie met zachte, ovale siliconen oordopjes, wél een uitstekende geluidsisolatie en een fraaie bas. Topper uit de nieuwe lijn is de unieke T5 True Wireless: volledig draadloos (echt) met twee losse bluetooth 5.0-headphones. Dat is van muziek genieten in alle vrijheid, waar je ook bent en wat je ook doet. Klipsch baseert de technologie van de headphones op die van zijn befaamde luidsprekers, en voegt hier maximale gebruiksvriendelijkheid aan toe. Omdat elke gebruiker andere eisen stelt aan zijn of haar headphones, heeft Klipsch vier gepatenteerde varianten ontwikkeld voor de T5-serie. Voor ultra-vrijheidslievende gebruikers is er de volledig draadloze T5 True Wireless. Zakelijke professionals kunnen kiezen voor de elegante en luxe T5 Neckband, terwijl sportievelingen met de flexibele T5 Sport alle bewegingsvrijheid hebben. De T5M ten slotte is de bekabelde versie die garant staat voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit en betrouwbaarheid. Alle modellen uit de T5-serie hebben meerdere formaten oordopjes zodat ze geschikt zijn voor ieder oor en zijn spatwaterdicht conform IPX4. Klipsch zet de toon met deze nieuwe serie, een must have voor iedereen die gaat voor de beste geluidskwaliteit én gebruiksvriendelijkheid. Prijzen vanaf 79 euro.
Klipsch, www.klipsch.com

Check Also
Nikon Z 50: uitbreiding
Nikon heeft de Nikon Z 50 geïntroduceerd, de eerste DX-formaat systeemcamera in de Z-serie, en ...