Hama “Ultraslim” muurbeugel

Redactie Nieuws Video

Hama stelt zijn nieuwe “Ultraslim” muurbeugel voor – met slechts een ruimte van 25 milimeter tussen het toestel en de muur, is dit een muurbeugel waar velen lang op hebben gewacht. De fullmotion “Ultraslim” ( 129,-) zit niet alleen vlak tegen de muur, maar is ook in alle richtingen verplaatsbaar en kan dus naar wens worden aangepast. De “Ultraslim” muurbeugel kan maximaal 41 centimeter van de muur worden uitgetrokken, heeft een draaibereik tot 180° en een kantelhoek van +/- 6°. Hij is geschikt voor toestellen die tot 30 kg wegen en een schermgrootte van 81 tot 165 mm hebben.
Hama Benelux, nl.hama.com

Check Also
Avinity Reference Class, High-Edition en Ultra High Speed HDMI kabels
8K apparaten beloven technologieliefhebbers een revolutie in kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat consumenten van ...