Vifa City: vrijwel gewichtsloos 360º geluid

Redactie Audio Nieuws

Met de City introduceert Vifa een nieuwe klasse in draagbare bluetooth luidsprekers. Een uitdagend design in zes onderscheidende kleurencombinaties, een ijzersterke behuizing en een rijk, authentiek 360º geluid. En dat gecombineerd met een doorsnede van 10,5 cm en een gewicht van slechts 300 gram. De City ( 139,-) neem je overal mee naar toe en met Kiss ‘N’ Connect koppel je elke City in een oogwenk aan elkaar voor nog meer indrukwekkend geluid. Leuk als je met z’n tweeën bent en helemaal geweldig als je met z’n allen op stap gaat. Green & Lemon, Ultramarine & Coral, Burgundy & Blusch en Terracotta & Blue. Vier gedurfde kleurencombinaties. Wil je liever effen? Dat kan. Stone Grey en Sage Green zijn de twee uni-uitvoeringen van de City. De gril van gegoten aluminium en de sterke behuizing van recyclebaar ABS zorgen ervoor dat de City altijd met je mee kan. Hij is spatwaterdicht en voorzien van de bekende Vifa techniek. De City is voorzien van een 15 mm tweeter en een 65 mm woofer, elk voorzien van een eigen versterker.
vifa, www.vifa.dk

Check Also
Optoma UHZ65UST 4K UHD ultra short throw laserprojector
Optoma lanceert de UHZ65UST 4K UHD ultra short throw laserprojector, waarin ook geluid en streaming ...