tado° introduceert een nieuwe app

Redactie Nieuws SmartLiving

tado° introduceert een nieuwe app om gebruikers beter inzicht te geven in de luchtkwaliteit rondom hun huizen en levens. tado°-gebruikers kunnen nu volgen welke vervuilende stoffen en pollen aanwezig zijn in de lucht die ze inademen en krijgen bruikbare adviezen over wanneer ze de woning moeten ventileren of de ramen gesloten moeten houden. Met realtime gegevens, voorspellingen en inzichten in de luchtkwaliteit kunnen mensen het inademen van slechte lucht terugdringen. tado°-gebruikers kunnen de Air Quality Index (AQI)-score in de omgeving van hun huis raadplegen en deze informatie gebruiken om actie te ondernemen. Wil je weten wat er in de lucht zit die je inademt? Geen probleem: tado° laat de belangrijkste verontreinigende stoffen in je omgeving zien. Bovendien biedt tado° pollenvoorspellingen voor gras, onkruid en bomen zodat je je dag beter kunt indelen. De nieuwe functionaliteiten bouwen voort op de tado° Air Comfort Skill, die gegevens over de lucht buiten en binnen samenvoegt zonder dat je daarvoor nieuwe hardware hoeft te kopen. Gebruikers kunnen de luchtvochtigheid per kamer raadplegen en krijgen tips om het luchtcomfort binnenshuis te verbeteren. tado° integreert allerlei verschillende databronnen in duidelijke visualisaties om de luchtkwaliteit inzichtelijker te maken, zodat hij eenvoudig verbeterd kan worden.
tado°, www.tado.com

Check Also
Ondernemers vaak doelwit van helers
Regelmatig zijn ondernemers het doelwit van helers, bijvoorbeeld doordat zij gestolen producten aangeboden krijgen. Ook ...