eNet SMART HOME: update 2.2

Redactie Nieuws SmartLiving

eNet SMART HOME is een stabiel en veilig radiografisch systeem om intelligente gebouwtechnologie van verschillende fabrikanten in één netwerk te integreren en aan te sturen. Het kan gemakkelijk geïnstalleerd worden en met de eNet SMART HOME app overal vandaan bediend worden. Update 2.2 creëert nu nog meer mogelijkheden voor gebruikers. Met de eNet SMART HOME app kan de eigen woning volledig onder controle gehouden worden. Via centrale functies voor verlichting, zonwering en verwarming kan men de hele woning, een verdieping of individuele kamers aansturen en als favoriet ingestelde functies nog sneller bedienen. Met update 2.2 voor de eNet SMART HOME app en de eNet SMART HOME server wordt het scala aan toepassingen opnieuw uitgebreid. Na update 2.2 kunnen nu ook de JUNG eNet radiografische stuurafdekking en de JUNG eNet bewegingsmelder in het netwerk opgenomen worden. De stuurafdekking integreert alle toepassingen uit het JUNG LB Management in het eNet SMART HOME systeem. De JUNG eNet stuurafdekking is de ideale oplossing als de verlichting automatisch gestuurd moet worden, maar er geen kabels voor bewegingsmelders aanwezig zijn. Door deze update zijn bovendien zowel de status-communicatie tussen de eNet SMART HOME app en de eNet SMART HOME server als het verbindingsmanagement van de app geoptimaliseerd. De app en de status-terugmeldingen van de apparaten zijn hierdoor betrouwbaarder dan ooit tevoren. De stabiliteit van de app-verbinding met de eNet SMART HOME server, met name bij toegang op afstand via eNet SMART HOME remote, is duidelijk verbeterd. In de app zelf is vooral het gebruiksgemak voor tablet-gebruikers verbeterd. De app, die oorspronkelijk voor smartphones werd ontworpen, is nu volledig compatibel met Android- en iOS-tablets en biedt gebruikers nu zowel een staande als liggende weergave.
eNet SMART HOME, www.enet-smarthome.com

Check Also
Grootste ergernis bij pakketbezorging
Een slecht werkende of onduidelijke Track & Trace-optie is de grootste ergernis van consumenten als ...