Cat S52: een exceptioneel slanke ‘rugged’ smartphone

Redactie Nieuws Telecom

Cat Phones kondigt de Cat S52 aan, een exceptioneel elegante en slanke, maar ‘truly rugged’ Android-smartphone. De Cat S52 lijkt op geen enkele manier op andere rugged telefoons, die vaak zwaar en dik zijn. De Cat S52 combineert de militaire standaard voor stevigheid met een broekzakvriendelijk design en is daarmee zelfs dunner dan veel gewone, breekbare smartphones met een beschermhoesje. De Cat S52 is slechts 9.69 mm dun en weegt 210 gram. Een rand van hoge kwaliteit aluminium en een dunne, maar stevige antislip-achterzijde van TPU beschermen de behuizing en zorgen voor een elegante, tijdloze look. De voorzijde van de smartphone is geheel voorzien van kras- en breekvrij Corning Gorilla glass 6, dat iets ligt verzonken onder de beschermende rand. De S52 beschikt over volledig metalen bedieningsknoppen en waterdichte USB-C- en 3.5mm-audio-aansluitingen. De Cat S52 ( 499,-) beschikt over een 12MP dual pixel Sony-camera met snelle en accurate focus en goede prestaties bij weinig licht, dankzij de f/1.8 diafragma en 1.4µm pixelgrootte. Samen met de geavanceerde multi-frame beeldverwerkingssoftware resulteert dit in een cameraprestatie die ongekend is voor een rugged smartphone.
Cat Phones, www.catphones.com

Check Also
Vifa City: vrijwel gewichtsloos 360º geluid
Met de City introduceert Vifa een nieuwe klasse in draagbare bluetooth luidsprekers. Een uitdagend design ...