OnePlus heeft de OnePlus 7T Pro en de OnePlus 7T Pro McLaren-editie geïntroduceerd

Redactie Nieuws Telecom

De twee smartphones zijn de kers op de taart van de reeks flagship-modellen uit de OnePlus 7T-serie. “Onze nieuwe flagship-modellen laten zien hoe OnePlus steeds opnieuw streeft naar een geweldige gebruikerservaring”, zegt Pete Lau, CEO en oprichter van OnePlus. “De OnePlus 7T Pro combineert de nieuwste innovaties met onze kenmerkende eigenschappen, zoals het 90Hz Fluid-display en een drievoudige camera. Beide features staan garant voor een nog snellere en soepelere gebruikerservaring. En om de grenzen van premium smartphones te verleggen, hebben we er daarnaast voor gekozen opnieuw een samenwerking aan te gaan met McLaren.” OnePlus voegt de OnePlus 7T Pro toe aan zijn premium collectie smartphones. Het nieuwe toestel draait op het besturingssysteem OxygenOS 10.0 en biedt een snellere en soepelere ervaring dan ooit tevoren. Met het krachtige, drievoudige camerasysteem van de OnePlus 7T Pro is het net of je een complete fotostudio in handen hebt. Een nieuw OnePlus-flagship-model zou niet compleet zijn zonder verbeterde prestaties en oplaadcapaciteiten. Die verbeterde prestaties worden mogelijk gemaakt door de Qualcomm Snapdragon 855 Plus-processor, met 15 procent snellere grafische rendering en hogere verwerkingssnelheden. Gecombineerd met de supersnelle UFS 3.0-opslag tilt de OnePlus 7T Pro de ‘fast and smooth’-ervaring naar een nóg hoger niveau. De OnePlus 7T Pro McLaren-editie is geïnspireerd op het kenmerkende McLaren-design en is een ode aan de innovatieve geest van het merk. De smartphone wordt subtiel en stijlvol geaccentueerd door het voor McLaren iconische papaja-oranje – een eerbetoon aan McLaren Racing en ook terug te zien in de huidige McLaren Racing Formule 1-auto.
OnePlus, www.oneplus.com

Check Also
Devialet Phantom Reactor in matzwart
We weten van Devialet dat een product nooit niét in ontwikkeling is. De Phantom Reactor ...