Sony WF-1000XM3: Toonaangevende in-ear noise cancelling

Redactie Audio Nieuws

Sony breidt de 1000X-familie uit met een draadloze in-ear headphone, de WF-1000XM3. Stilstaan bij een bushalte, met de Eurostar naar Londen of een lange vlucht naar Sydney – deze in-ear headphone filtert automatisch ongewenste geluiden weg op iedere locatie. De WF-1000XM3 beschikt over Dual Noise Sensor-technologie. Deze functie vangt omgevingsgeluid via een feedforward-microfoon en feedback-microfoon op. De geluidsgolven worden geanalyseerd via de QN1e-chip. Vervolgens reduceert deze alle storende geluiden tot een minimum. De processor creëert een omgekeerde geluidsgolf om storende achtergrondruis te neutraliseren. Van vervelende cabinegeluiden in het vliegtuig tot hectisch straatlawaai in de stad. Alles wordt geëlimineerd door de WF-1000XM3. Kenmerkend voor de 1000X-familie is een optimale geluidservaring. De HD Noise Cancelling processor QN1e produceert een optimaal geluid dankzij 24-bit verwerking een DAC met versterker. De Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden (zoals MP3) op. Dit garandeert een perfect geluid om de kwaliteit van High-Resolution Audio te benaderen. Liefhebbers van content kunnen zo overal en altijd optimaal genieten van de hoge geluidskwaliteit. De HD Noise Cancelling processor QN1e heeft een laag stroomverbruik, waardoor batterijlevensduur en luistertijd aanzienlijk worden verlengd. Een volle batterij gaat tot 24 uur lang mee met Noise Cancelling ingeschakeld. De WF-1000XM3 ( 250,-) is eenvoudig via Bluetooth met iedere smartphone of tablet te verbinden.
Sony, www.sony.nl

Check Also
Denon AVR-X3600H: voorzien van negen versterkingskanalen
Denon heeft de nieuwste AV-receiver in de X-Serie aangekondigd: de AVR-X3600H. De nieuwe 9.2-kanaals AV-receiver ...