Sony introduceert de SRS-XB402M Bluetooth speaker met EXTRA BASS en ingebouwde Amazon Alexa

Redactie Audio Nieuws

Dit model is vormgegeven in een compacte behuizing en gaat naadloos op in de woonkamer dankzij het subtiele design en afwerking. De XB402M heeft een batterijlevensduur tot wel 12 uur en is overal inzetbaar dankzij een water- en stofbestendig design. Bovendien is dit model schokbestendig tot een hoogte van 1,22m hoog. De geïntegreerde EXTRA BASS sound creëert diepe bastonen waardoor ieder feestje tot leven komt. Tevens is LIVE SOUND technologie beschikbaar voor een natuurgetrouwe muziekbelevenis. Feestgangers krijgen volgens Sony het gevoel live aanwezig te zijn bij het concert of festival. Dit wordt mogelijk gemaakt door de DSP (Digital Signal Processor) en hoek waarin de speaker speelt. Bij het inschakelen van de LIVE SOUND modus wordt het geluid verticaal en horizontaal afgespeeld in de ruimte. De XB402M is uitgerust met WiFi zodat Spotify Connect en Chromecast eenvoudig toegankelijk zijn. Tevens is de Engelstalige Alexa beschikbaar voor aansturing via spreekcommando’s. Door het geven van commando’s via een smartspeaker zijn alle functies van de soundbar te bedienen. De SRS-XB402M is vanaf september 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor 270.
Sony, www.sony.nl

Check Also
Panasonic 2019 OLED televisies zullen de Netflix Calibrated Mode ondersteunen
Panasonic heeft onthuld dat zijn 2019 OLED televisies de Netflix Calibrated Mode zullen ondersteunen, een ...