Panasonic 2019 OLED televisies zullen de Netflix Calibrated Mode ondersteunen

Redactie Nieuws Video

Panasonic heeft onthuld dat zijn 2019 OLED televisies de Netflix Calibrated Mode zullen ondersteunen, een beeldmodus die de tv op dezelfde manier configureert als videomakers hun monitoren kalibreren in postproductie, waardoor mastering van studiokwaliteit de woonkamer bereikt. Met deze activiteit breidt Panasonic de weergave van de meest nauwkeurige beelden ook uit naar streaming content. Panasonic en Netflix delen een lange geschiedenis van samenwerken en zorgen voor entertainment in de best mogelijke kwaliteit. Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen Panasonic OLED televisies nu Netflix programma’s en films in de beste vorm weergeven. Met één eenvoudige instelling ervaren Netflix gebruikers precieze kleuren, accuraat dynamisch contrast en vloeiende bewegingen – precies zoals de maker het bedoeld. “Kwaliteit betekent alles voor ons, en we zijn zeer verheugd de Netflix Calibrated Mode naar de OLED tv’s van Panasonic te brengen, zodat onze gebruikers de keuze hebben om alle verbazingwekkende Netflix content te ervaren op de meest authentieke manier”, aldus Rob Caruso, vice-president van apparaat partnerschappen bij Netflix. Modellen die de Netflix Calibrated Mode ondersteunen zijn: GZW2004 series, GZT1506 series, GZW1004 series, GZW954 series.
Panasonic, www.panasonic.nl

Check Also
Nieuwe app tado° om gebruikers beter inzicht te geven in de luchtkwaliteit rondom hun huizen en levens
tado° introduceert een nieuwe app om gebruikers beter inzicht te geven in de luchtkwaliteit rondom ...