Lenovo IdeaCentre A540, Chromebook C340, Chromebook S340, L28u Monitor, G34w Gaming Monitor, Tab M7 en M8

Redactie Computer Nieuws

Voorafgaande aan de IFA onthulde Lenovo haar nieuwste consumentenproducten voor 2019. Elk product is een voorbeeld van een slimmer apparaat dat tegen toegankelijke prijzen is gemaakt. Hierbij een eerste blik op de intelligente functies die worden geïntroduceerd op deze nieuwe Lenovo-apparaten, waaronder laptops, monitoren, tablets en een alles-in-één desktop die betere ervaringen mogelijk maakt. De Lenovo IdeaCentre A540 is de nieuwe stijlvolle alles-in-één Windows 10-desktop met een hoge resolutie-scherm (24 en 27-inch). Q-control gebruikt machine learning om de batterijduur te optimaliseren. De nieuwe Lenovo Chromebook laptops zijn erg gebruiksvriendelijk. De Lenovo Chromebook C340 is een dunne 2-in-1 laptop die een heleboel slimme Chrome OS-functies in een 11-inch formaat heeft verpakt. Ook lanceert Lenovo de supersnelle Lenovo Chromebook S340 met optionele Intel-processors, ingebouwde virusbescherming en een batterijlevensduur van maximaal 10 uur met één keer opladen. Verder worden ook de nieuwe monitoren aangekondigd: de 28-inch Lenovo L28u Monitor met een 4K In-Plane Switching (IPS) weergave en de supersized 34-inch Lenovo G34w Gaming Monitor voor zowel filmliefhebbers als gamers. Lenovo lanceert de tweede generatie van haar reguliere Android tablets met Wi-Fi en LTE-opties. De 7-inch Lenovo Tab M7 (Android 9 Pie – Go Edition) is licht van gewicht en maakt het mogelijk dat je 10 uur video’s kunt kijken met één keer opladen. De Lenovo M8 met HD óf FHD-scherm biedt tot 12 uur videoplayback-tijd en heeft geweldig geluid en beeld. Families met kinderen switchen makkelijk naar Kid’s Mode 3.0.
Lenovo, www.lenovo.com

Check Also
Leica V-Lux 5: Veelzijdig!
Transcontinenta, distributeur van Leica in Nederland, presenteert met de nieuwe Leica V-Lux 5 één van ...