Denon twee nieuwe hifi-producten: PMA-600NE en DCD-600NE

Redactie Audio Nieuws

Denon heeft twee nieuwe hifi-producten aangekondigd: de PMA-600NE geïntegreerde versterker met Bluetooth en de DCD-600NE cd-speler. Denon heeft alles op alles gezet om in vrijwel elk aspect van de nieuwe 600-serie storingen te verwijderen en de buitengewone geluidskwaliteit te behouden. De PMA-600NE geïntegreerde versterker (€ 399,-) wordt aangedreven door de Denon Advanced High Current (AHC) Single Push-Pull-versterkerschakeling en levert 70 Watt vermogen per kanaal (4 Ohm, 1 kHz, THD 0,7%, 2-kanaals). Net als de hifi-componenten uit de Denon 800- en 1600-serie is de PMA-600NE voorzien van digitale aansluitmogelijkheden, waaronder Bluetooth streaming, ondersteund door 24-bit/192 kHz digitaal-analoogomzetter die zorgt voor een fantastische geluidskwaliteit tijdens het afspelen van digitale bestanden. De PMA-600NE is voorzien van een Direct Mechanical Ground-constructie en het door Denon ontwikkelde chassis met Signal Level Divided Construction (SLDC) zodat trillingen en invloeden van buitenaf worden geminimaliseerd en alleen de werkelijke en bedoelde nuances van de muziek worden versterkt en overgebracht. Het apparaat heeft vijf analoge ingangen waaronder Phono-ingang (MM) met een nieuw EQ-circuit met hoog vermogen, draadloos streamen via Bluetooth, twee optische ingangen en een coaxiale ingang. Denon ontwikkelt al meer dan 35 jaar hoogwaardige cd-spelers voor de particuliere en de commerciële markt. Dit erfgoed is de basis van de Denon DCD-600NE cd-speler ( 279,-). De cd-speler ondersteunt cd, cd-r/rw, mp3 en wma-formaten en is voorzien van de technologie AL32 Processing waardoor het geluid van de discs altijd optimaal is. De voedingstransformator is direct boven de isolatoren geplaatst om ongewenste trillingen te voorkomen. En voor muziekliefhebbers die hun luisterervaring naar een nog hoger niveau willen tillen: dankzij de Pure Direct-modus gaat het geluid direct naar de versterkers.
Denon, www.denon-hifi.nl

Check Also
Wereldwijde release Netgear Orbi WiFi 6 Mesh Systeem
Netgear heeft de wereldwijde release van het Orbi WiFi 6 Mesh Systeem aangekondigd, een innovatieve ...