Denon AVR-X3600H: voorzien van negen versterkingskanalen

Redactie HomeCinema Nieuws

Denon heeft de nieuwste AV-receiver in de X-Serie aangekondigd: de AVR-X3600H. De nieuwe 9.2-kanaals AV-receiver biedt de geluidskwaliteit en betrouwbare prestaties waar Denon om bekend staat, terwijl de moderne thuisbioscoopliefhebber kan genieten van een meeslepende, multidimensionele geluidservaring. IMAX Enhanced en de driedimensionele audioformaten Dolby Atmos, DTS:X, DTS Virtual:X en de nieuwe Dolby Atmos Height Virtualization technologie aanwezig zijn op de AVR-X3600H. De nieuwste videoformaten, zoals Dolby Vision, HDR10, HLG en 4K Ultra HD, kunnen eveneens worden afgespeeld. Bovendien biedt de AVR-X3600H ondersteuning voor Enhanced Audio Return Channel (eARC) en Auto Low Latency Mode (ALLM). Hierdoor kunnen consumenten de komende jaren van de nieuwste prestaties en connectiviteitsopties genieten. De AVR-X3600H (Ä€ 1199,-) is voorzien van discrete versterkers met een hoog vermogen op alle kanalen en biedt krachtige prestaties van 180 Watt per kanaal. De AVR is voorzien van negen versterkingskanalen en dankzij de 11.2-kanaals verwerkingsfunctie is een 7.2.4 speakeropstelling mogelijk met behulp van een aparte 2-kanaals versterker. De AVR-X3600H biedt met AKM 32-bits D/A-omzetters audiodecodering in hoge resolutie met verschillende lossless bestandstypen. Hij is ook compatibel met 2,8/5,6-MHz DSD-bestanden. Je kunt ze afspelen van opslagapparaten via de USB op het voorpaneel of via netwerkbronnen. De AVR-X3600H is voorzien van HEOS multiroom.
Denon, www.denon-hifi.nl

Check Also
Penhold & Savor Audio: kick-off van het nieuwe hifi-seizoen
Archief Media Detail 301-2019 De maand september is traditioneel de kick-off van het nieuwe hifi-seizoen. ...