BenQ monitor SW270C voor fotografen

Redactie Fotografie Nieuws

BenQ brengt met de monitor SW270C de nieuwste uitbreiding van de PhotoVue SW-serie op de markt. De 68,58 cm/27 inch grote SW270C monitor met IPS-paneltechnologie levert schitterende en nauwkeurige kleuren met 99 % dekking van de AdobeRGB-kleurruimte en 97 % van de DCI-P3/Display P3-kleurruimte. De USB-C-verbinding verhoogt de werkefficiëntie door snelle overdracht van video, audio en data en biedt een praktische mogelijkheid voor het opladen van USB-C-apparatuur, zoals smartphones of tablets. De BenQ SW270C, met hardwarekalibratie en een WQHD-resolutie van 2560 x 1440 pixels in 16:9-formaat, is verkrijgbaar voor een 869. Dat maakt hem tot de perfecte monitor voor fotografen die op zoek zijn naar een ergonomische tool voor hun werk, met professionele features en een goede prijs-/kwaliteitverhouding.
BenQ, www.benq.nl

Check Also
Acer Chromebook 315, 314, Spin 311 en 311
Acer heeft vier nieuwe Chromebooks geïntroduceerd die de prestatie, draagbaarheid en accutijd bieden die gezinnen, ...