Acer Chromebook 315, 314, Spin 311 en 311

Redactie Computer Nieuws

Acer heeft vier nieuwe Chromebooks geïntroduceerd die de prestatie, draagbaarheid en accutijd bieden die gezinnen, studenten en zelfstandigen vandaag de dag in een Chromebook nodig hebben. Twee nieuwe Chromebooks van Acer met grote schermen vergroten de productiviteit in elk type omgeving. De nieuwe Acer Chromebook 315 (CB315-3H/3HT) en Acer Chromebook 314 (CB314- 1H/1HT) kunnen beide comfortabel worden gebruikt in omstandigheden met helder licht dankzij de antireflectieschermen die scherpe en leesbare tekst evenals levendige, duidelijke video’s en foto’s weergeven. Het enorme 15,6 inch scherm van de Acer Chromebook 315 en het grote 14 inch scherm van de Acer Chromebook 314 zijn leverbaar met een display tot Full HD (resolutie van 1920 x 1080) met IPS2-technologie en brede kijkhoeken in modellen met of zonder aanraakscherm. Deze series hebben een nieuw ontwerp met dunne afgeronde randen die de grote schermen omsluiten, waardoor de totale visualisatie wordt verrijkt. De Acer Chromebook Spin 311 (CP311-2H) heeft een omklapbaar scherm dat 360 graden draaibaar is, dusdanig dat het HD-aanraakscherm van 11,6 inch kan worden gebruikt in vier verschillende standen: tablet, notebook, display en tent. Hiermee kan elke gebruiker het kleine apparaat van 1,2 kg op de manier gebruiken die bij de omgeving past. De Acer Chromebook 311 is net zo compact als zijn omklapbare tegenhanger, maar in een traditioneel notebookontwerp. Hij weegt slechts 1,06 kg, dus hij kan gemakkelijk worden meegedragen in boek- en rugtassen. Het HD-display is uitgerust met IPS-technologie en wordt geleverd als model met aanraakscherm (CB311-9HT) en model zonder aanraakscherm (CB311- 9H). Prijzen vanaf 279 euro.
Acer, www.acer.com

Check Also
Sony introduceert de SRS-XB402M Bluetooth speaker met EXTRA BASS en ingebouwde Amazon Alexa
Dit model is vormgegeven in een compacte behuizing en gaat naadloos op in de woonkamer ...