Acer C250i: een draagbare led-projector

Redactie Computer Nieuws

Acer heeft de C250i aangekondigd: een draagbare en draadloze led-projector zonder standaard, met meerdere oriëntatiehoeken en ’s werelds eerste automatische portretmodus. Hiermee kunnen gebruikers hun smartphone- content altijd en overal eenvoudig delen. De C250i ( 299,-) van Acer is een superlichte projector met flink wat power op het gebied van multihoekprojectie, resolutie, batterijduur en algeheel gebruiksgemak. “Met de C250i laat Acer wederom zien innovatief te zijn op de projectormarkt”, aldus Victor Chien, President, Digital Display Business, Acer Inc. “Hij is niet alleen voorzien van een creatief ontworpen vormfactor die projectie vanuit meerdere hoeken mogelijk maakt zonder standaard of statief, maar ook een unieke automatische portretmodus voor het delen van smartphone-content.”
Acer, www.acer.com

Check Also
Sony WF-1000XM3: Toonaangevende in-ear noise cancelling
Sony breidt de 1000X-familie uit met een draadloze in-ear headphone, de WF-1000XM3. Stilstaan bij een ...