Sound United tekent intentieverklaring voor de overname van de consumer audio-divisie van Onkyo Corporation

Redactie MKB Nieuws

Sound United, het moederbedrijf van Denon, Polk Audio, Marantz, Definitive Technology, HEOS, Classé, en Boston Acoustics, heeft aangekondigd dat het een intentieverklaring heeft getekend voor de overname van de consumer audio-divisie van Onkyo Corporation, inclusief de merken Onkyo, Pioneer, Pioneer Elite en Integra. De voorlopige overeenkomst biedt beide partijen de mogelijkheid om de onderhandelingen over de definitieve algemene voorwaarden op korte termijn voort te zetten. De CEO van Sound United, Kevin Duffy, zal tevens worden aangesteld als CEO van de nieuwe gefuseerde bedrijven. De transactie weerspiegelt het continue streven van Sound United om te voldoen aan de vraag van consumenten naar de best klinkende en technologisch geavanceerdste audioproducten. Dankzij het uitgebreide merkenportfolio is Sound United nog beter in staat om consumenten te voorzien in hun specifieke behoeften met hoogwaardige producten. “We zijn erg blij met de opportuniteit om de respectabele merken Onkyo en Pioneer aan ons portfolio toe te voegen. Sound United is een van de toonaangevende aanbieders van hoogwaardige audio-/videoproducten en we zijn ervan overtuigd dat we onze consumenten en distributiepartners met de gefuseerde bedrijven kunnen voorzien van ongeëvenaarde innovatie en geluidsprestaties”, aldus Kevin Duffy. “Na afronding van de transactie zullen we intensief met de consumer audio-divisie van Onkyo Corporation samenwerken om de overgang naar Sound United zo soepel mogelijk te laten verlopen. Medewerkers, klanten en distributiepartners zullen profiteren van de uitgebreide breedte en diepte van de nieuwe organisatie.”
Sound United, www.soundunited.com

Check Also
Lenovo ThinkPad-portfolio T495, T495s en X395
Lenovo heeft de nieuwste toevoegingen aan het ThinkPad-portfolio aangekondigd: de T495, T495s en X395. Deze ...