Sponsors CEDIA Awards

Redactie Nieuws SmartLiving

Vooruitlopend op de CEDIA Awards, is de organisatie verheugd ABB als de hoofdsponsor aan te kondigen. Na een enorm succesvolle campagne tijdens de awards van vorig jaar, is ABB op donderdag 26 september als headliner voor het 2019 EMEA-evenement in het Victoria and Albert Museum in Londen aanwezig, waar het bedrijf het beste werk in de branche zal ondersteunen en zal genieten van een magische avond met vrienden uit de industrie, pers en gewaardeerde gasten. Matt Nimmons, Managing Director van CEDIA EMEA, licht toe: “We zijn verheugd dat ABB dit jaar aan boord is voor de CEDIA Awards en willen hen bedanken voor hun voortdurende steun en betrokkenheid bij de sector. We zouden elk jaar niet zonder onze sponsors zo’n fantastisch evenement kunnen organiseren en we kijken ernaar uit om dit samen te vieren in september.” Verdere sponsors zijn Bowers & Wilkins, Meridian Audio en Samsung.
CEDIA Awards, www.cedia.net/awards

Check Also
Brother JetAdvice Manager: analyse van printerpark en -gedrag
Veel Nederlandse MKB bedrijven lijken niet of beperkt op de hoogte van het eigen printgedrag ...