Sony WH-XB900N: draadloze noise cancelling headphone

Redactie Audio Nieuws

Stilstaan bij een bushalte, per trein naar Parijs of een lange vlucht naar New York – de WH-XB900N filtert automatisch ongewenste geluiden op iedere locatie. Dankzij Digital noise cancelling wordt het omgevingsgeluid geëlimineerd en zijn achtergrondgeluiden zoals straatlawaai en stemgeluiden niet langer hoorbaar. Deze headphone is tevens voorzien van EXTRA BASS technologie. Dit betekent dat de hoofdtelefoon alle basfrequenties versterkt zonder in te leveren op de helderheid van het geluid. De EXTRA BASS sound creëert diepe bastonen en is ideaal voor liefhebbers van elektronische dansmuziek. Maar het 40 mm diafragma zorgt tevens voor een bijzonder helder geluid bij andere muziekstijlen. Daarnaast beschikt ook dit model over de bekroonde Quick Attention modus. Deze is eenvoudig te benaderen via een touch-pad aan de rechteroorschelp van de headphone. Door aanraking via de handpalm wordt de noise cancelling tijdelijk uitgeschakeld en activeren de microfoons. De WH-XB900N ( 250,-) is compatibel met Google Assistant. Via deze assistent kan via spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden.
Sony, www.sony.nl

Check Also
Denon breidt de X-serie uit: AVR-X2600H en AVR-X2600H DAB en de AVR-X1600H
Denon heeft drie nieuwe AV-receivers in de X-serie aangekondigd. De AVR-X2600H en AVR-X2600H DAB (150 ...