OnePlus 7 Pro-serie: Limited edition Almond

Redactie Nieuws Telecom

OnePlus voegt een nieuwe limited edition-kleur toe aan de OnePlus 7 Pro-serie. De serie, die in mei werd geïntroduceerd, is vanaf nu ook in de bijzondere kleur ‘Almond’ verkrijgbaar. Hoe de limited edition Almond aan zijn naam komt? De behuizing van de smartphone straalt een subtiele gouden gloed uit. Om dat effect te creëren heeft OnePlus een dun folielaagje onder het glazen oppervlak aangebracht. Dit folielaagje zorgt voor een unieke verstrooiing van het licht dat op de smartphone valt en levert een afwisselend mat en glanzend effect op. Om de elegante kleur door te trekken in de rest van het toestel is – als kers op de taart – de unieke pop-up-camera afgewerkt met echt goud. De OnePlus 7 Pro ( 759,-) biedt een unieke smartphone-ervaring met premium performance-eigenschappen en een 90Hz QHD+-display voor soepel scrollen en navigeren. Nog een voordeel: dankzij de pop-up-camera is de veelbesproken notch verleden tijd. Met deze nieuwe kleur combineer je dus innovatie én stijl!
OnePlus, www.oneplus.com

Check Also
Elac DS-A101: Een andere kijk op een geïntegreerde versterker
Elac introduceert de DS-A101, een veelzijdige geïntegreerde versterker, die prestaties koppelt aan flexibiliteit qua bediening ...