Marantz Melody M-CR412: Klassieke hifi-prestaties in een modern jasje

Redactie Audio Nieuws

Marantz heeft de nieuwe Melody M-CR412 ( 499,-) gelanceerd, een klassiek hifi-systeem in een modern jasje met cd-speler, FM/DAB+ radio en ingebouwde Bluetooth. De nieuwe Melody is gebaseerd op de Melody X netwerkmuzieksysteem (M-CR612). Hij is vervaardigd met dezelfde hoogwaardige materialen die zorgen voor een nog betere audiokwaliteit. Bovendien heeft dit muzieksysteem een kleine voetafdruk. Muziekliefhebbers zouden zich niet moeten laten misleiden door zijn bescheiden hoogte van 11 cm. Het maximale uitgangsvermogen bedraagt 2 x 60 Watt: genoeg om zelfs grote woonkamers te vullen met het geliefde Marantz-geluid. Hij is voorzien van vier digitale versterkerkanalen met hoge efficiëntie en lage vervorming. U kunt twee paar luidsprekers aansluiten met afzonderlijke volumeregeling per paar. Hij biedt zelfs een bi-amp-modus die voor een nog betere geluidskwaliteit met slechts één paar luidsprekers. De Melody is bovendien volledig compatibel met vrijwel alle veeleisende luidsprekers, inclusief 4 Ohm modellen. De hoogwaardige audiobenadering wordt onderstreept door een USB-A-ingang die zelfs muziek in hoge resolutie kan afspelen, zoals FLAC-, ALAC en DSD-bestanden. Sluit uw digitale tv of kabel/satelliet-settopbox en een Blu-Ray- of dvd-speler aan op een van de twee digitale audio-ingangen en geniet van een digitale audioweergave met volwaardig dynamisch bereik tijdens het kijken van uw favoriete films en tv-programma’s. Als kers op de taart kunnen smartphonegebruikers hun muziek eenvoudig streamen naar de Melody via Bluetooth.
Marantz, www.marantz.eu

Check Also
Sony introduceert ZG9-serie BRAVIA 8K HDR Tv’s in een 85- en 98-inch beeldformaat
Sony introduceert de stijlvolle ZG9-serie BRAVIA 8K HDR Tv’s in een 85- en 98-inch beeldformaat. ...