LG UltraGear Nano IPS G-SYNC gaming monitor: Supersnel gamen

Redactie Computer Nieuws

LG heeft de nieuwe LG UltraGear Nano IPS G-SYNC gaming monitor geïntroduceerd, ’s werelds eerste IPS-monitor met een reactietijd van 1 milliseconde. De UltraGear is de droom voor iedere gamer: de Nano IPS-technologie zorgt voor een fenomenale kleurweergave, ultrasnelle reactietijd en een refresh rate van 144 Hz, op te voeren tot 175 Hz. Met een razendsnelle en verbluffende beeldkwaliteit biedt LG gamers met deze monitor de meest meeslepende game-ervaring tot nu toe.
De nieuwe monitor is beschikbaar in twee varianten: de 38- (model 38GL950G) en 27-inch (model 27GL850) UltraGear Nano IPS-monitor hebben beide een snelle 144 Hz refresh rate, hoge schermresoluties (38GL950G: 3840 x 1600, 27GL850: 2560 x 1440 x 1440) en een groot kleurengamma (DCI-P3-P3 98 procent) voor ongelofelijk levendige, gedetailleerde beelden zonder flikkeren. Beide monitoren zijn 100 % ontwikkeld voor gamers, met vloeiende bewegingen zonder vertraging of haperingen en instellingen zoals de Dynamic Action Sync-modus, Black Stabilizer en Crosshair die zorgen voor ultieme nauwkeurigheid, vooral in first-person shooter-games.
LG Electronics, www.lg.com/nl

Check Also
ASUS ZenFone 6
ASUS heeft de ZenFone 6 aangekondigd, een krachtige smartphone die beschikt over een unieke Flip ...