EZVIZ Wire-Free Camera LTE Base Station Kit: Innovatieve set accucamera’s

Redactie Nieuws SmartLiving

EZVIZ, een wereldwijd merk voor slimme huisbeveiliging, lanceerde de Wire-Free Camera LTE Base Station Kit. Een slim huisbeveiligingssysteem bestaande uit een C3A 100% draadloze batterijcamera en een WLB-basisstation ingebouwd met 4G LTE-module. Het paar geeft een nieuwe definitie van wat accucamera-kits kunnen en maakt de veiligheid van de woning aanzienlijk eenvoudiger en flexibeler. De C3A 1080p batterij-aangedreven WiFi camera is volledig draadloos en met IP65 weerbestendig ontwerp, het werkt onafhankelijk en is te overal te plaatsen, binnen of buiten, zelfs op plaatsen zonder stopcontact. Ingebouwde met passieve infrarood (PIR) bewegingsdetectiefunctie, vangt de beelden op terwijl het een waarschuwing naar uw smartphone stuurt bij het detecteren van verdachte activiteiten en u er actief aan herinnert om te controleren wat er gebeurt. Zoals elk van de EZVIZ-camera’s maakt de EZVIZ-app tweerichtingsverkeer, live kijken en meer mogelijk, zodat je visueel verbonden kunt blijven met wat je belangrijk vindt, zelfs als je niet thuis bent. Het WLB-basisstation is ontworpen om de functionaliteit van de C3A maximaal te vergroten. Het basisstation ingebouwd met 4G LTE-module samen met de oplaadbare batterij zorgt ervoor dat het draagbaar is en meer dan een uur blijft werken, zelfs wanneer stroom of netwerkverbindingen uitvallen. Eén WLB ondersteunt maximaal zes C3A-eenheden, niet alleen om de levensduur van de batterij aanzienlijk te verlengen en op betrouwbare wijze ook WiFi-verbindingen naar de C3A te bieden wanneer dat nodig is. “We zijn erg trots om de Wire-Free Camera LTE Base Station Kit op de Europese markt te lanceren, omdat een product als dit nog nooit eerder is gemaakt,” zei Richard Ye, de EZVIZ General Manager Europe. “Zowel de C3A als de WLB zijn gebruiksvriendelijk, op batterijen (de WLB kan ook worden aangesloten) en kan MicroSD-kaart ondersteunen, zodat gebruikers altijd en overal naadloos kunnen genieten van een slimmer en veiliger leven.”
EZVIZ, www.ezviz.eu

Check Also
LG UltraGear Nano IPS G-SYNC gaming monitor: Supersnel gamen
LG heeft de nieuwe LG UltraGear Nano IPS G-SYNC gaming monitor geïntroduceerd, ’s werelds eerste ...