Brother JetAdvice Manager: analyse van printerpark en -gedrag

Redactie MKB Nieuws

Veel Nederlandse MKB bedrijven lijken niet of beperkt op de hoogte van het eigen printgedrag en bijbehorende printkosten binnen de organisatie. Daarnaast heeft digitalisering van documentstromen en werkprocessen een hoge prioriteit binnen deze organisaties. Brother combineert deze twee uitdagingen door haar klanten te voorzien in inzicht in de huidige afdrukomgeving en de werkprocessen binnen de organisatie. De gedetailleerde en visuele informatie helpt enerzijds om alle elementen die van invloed zijn op de kosten in kaart te brengen en deze waar mogelijk te verlagen. Anderzijds helpt deze data om het digitaliseren van informatie verder te professionaliseren. Brother kan op snelle, simpele wijze het huidige printergebruik in beeld brengen en data analyseren middels JetAdvice Manager. Hierdoor ontstaat inzicht in de huidige printkosten en de totale eigendomskosten van het printerpark (TCO). Op basis van vakkundig advies kan er vervolgens een maatwerk printoplossing samengesteld worden die aansluit op de behoeften van de klant en printkosten drastisch verlaagd. Het verzamelen van data alleen is niet voldoende. Inzicht en het nemen van beslissingen op basis van de juiste informatie waarmee resellers en eindgebruikers geholpen kunnen worden, is de echte toegevoegde waarde”, aldus Mark Kouwenberg, Sales Director van EuroForm A/S.
Brother, www.brother.nl

Check Also
ASUS ZenBook Pro Duo (UX581)
ASUS heeft de ZenBook Pro Duo (UX581) aangekondigd: een baanbrekende laptop die over de splinternieuwe ...