ASUS ZenFone 6

Redactie Nieuws Telecom

ASUS heeft de ZenFone 6 aangekondigd, een krachtige smartphone die beschikt over een unieke Flip Camera, een innovatie die een nieuw tijdperk van mobiele fotografie inluidt. De Flip Camera is een innovatieve oplossing die het probleem van een inkeping in het scherm én de lage resolutie van frontcamera’s tegelijkertijd oplost. De smartphone bevat een primaire 48MP Sony IMX586 camera en een secundaire 13MP 125° ultrawidecamera, die worden aangedreven door een custom stappenmotor met uiterste precisie. Deze kan de module met 180° omslaan, zodat de gebruiker eenvoudig kan switchen tussen het gebruik van de camera’s aan de voor- en aan de achterzijde. Bovendien is het mogelijk om iedere positie daartussenin vast te houden, waardoor gebruiker de ongeëvenaarde controle krijgt om professionele foto’s te schieten vanuit iedere hoek. De 6,4’’ ZenFone 6 beschikt over een NanoEdge-display (met een screen-to-body ratio van 92 %) zonder notch en is beschermd met Corning Gorilla Glass 6. Hiermee biedt de ZenFone 6 een vrijwel grenzeloze kijkervaring én de beste bescherming die beschikbaar is. Aangedreven door het vlaggenschip Qualcomm Snapdragon 855 Mobile Platform – die de CPU-performance een boost geeft tot wel 45 % en mogelijkheid biedt tot wel 20 % snellere rendering in vergelijking met de voorgaande generatie. De ZenFone 6 bevat een monsterlijke batterij van 5000mAh – één van de grootste in een vlaggenschipsmartphone – waardoor de gebruiker tot twee dagen non-stop zijn smartphone kan gebruiken. Prijzen vanaf 499,99.
ASUS, www.asus.com/nl

Check Also
Marantz Melody M-CR412: Klassieke hifi-prestaties in een modern jasje
Marantz heeft de nieuwe Melody M-CR412 (€ 499,-) gelanceerd, een klassiek hifi-systeem in een modern ...