ASUS ZenBook Pro Duo (UX581)

Redactie Computer Nieuws

ASUS heeft de ZenBook Pro Duo (UX581) aangekondigd: een baanbrekende laptop die over de splinternieuwe ASUS ScreenPad Plus beschikt. Dit is een secundair, 14’’ touchscreen dat een evolutie is van de originele ASUS ScreenPad en ervoor zorgt dat interactieve mogelijkheden worden verbeterd en uitgebreid. ScreenPad Plus biedt een eindeloze hoeveelheid creatieve mogelijkheden voor content creators. Dit secundaire scherm zorgt ervoor dat productiviteit wordt verhoogd, workflows worden verbeterd en multitasking wordt versimpeld. De ScreenPad Plus integreert naadloos met het primaire beeldscherm, en de ingebouwde ScreenXpert software bevat een uitgebreid aanbod aan bruikbare apps, tools en andere toepassingen dat de gebruiker in staat stelt om efficiënter te werken. De ZenBook Pro Duo bevat een 4K UHD (3840 x 2160) OLED touchscreen voor adembenemende visuals, een 4K (3840×1100) ScreenPad Plus en een ASUS NumberPad touchpad, geschikt voor meerdere functies. Het display is uitgevoerd in een frameloos, vierzijdig NanoEdge design, met ultradunne schermranden voor de beste kijkervaring en een zeer compacte vorm. De splinternieuwe kleur ‘Celestial Blue’ geeft de ZenBook Pro Duo extra persoonlijkheid.
ASUS, www.asus.com/nl

Check Also
Sony WH-XB900N: draadloze noise cancelling headphone
Stilstaan bij een bushalte, per trein naar Parijs of een lange vlucht naar New York ...