Yamaha YAS-109 en de YAS-209 twee nieuwe soundbars

Redactie HomeCinema Nieuws

Pakkend ruimtelijk 3D-geluid on demand: met de YAS-109 en de YAS-209 presenteert Yamaha twee nieuwe soundbars, die hoogwaardige DTS Virtual:X audioweergave met geïntegreerde spraakbediening via Amazon Alexa combineren. Via Spotify Connect, Amazon Music of Bluetooth heeft u altijd de beschikking over een grenzeloze wereld van muziek. Dit alles is verpakt in een slanke behuizing die een blikvanger is in iedere kamer. Yamaha heeft de nieuwe soundbars voorzien van tal van features en technologieën om de weergave van alle media en bronnen te optimaliseren. De ondersteuning van 4K-HDR-video garandeert de beste videoweergave van aangesloten bronnen zoals bijvoorbeeld een Blu-Ray-speler. Dankzij de Yamaha Clear Voice-technologie zijn dialogen uiterst helder en verstaanbaar. Zo is bijvoorbeeld tijdens actiescènes of sportuitzendingen ieder woord perfect te horen ondanks omgevingsgeluid. Het pakkende ruimtelijke geluid en de enorme hoeveelheid features zijn verpakt in een afzonderlijke, slanke behuizing die dankzij het elegante design een blikvanger is in iedere kamer. Terwijl in de YAS-109 ( 299,-) twee ingebouwde diepe-tonen-luidsprekers voor een krachtige bas zorgen, wordt de YAS-209 ( 429,-) geleverd met een extra draadloze subwoofer, die explosies, ruimtegevechten en fantasy-spektakels nog indrukwekkender binnen de eigen vier muren overbrengt.
https://nl.yamaha.com/nl

Check Also
FIBARO Walli
De eerste slimme schakelaars, stopcontacten en klassieke basiselementen van de Walli productlijn zijn vanaf nu ...