Louis Vuitton & Royole “Canvas of the Future”: handtassen met flexibele displays

Redactie Nieuws Video

Royole werkte recentelijk samen met het Franse Huis Louis Vuitton. Voor het eerst onthuld tijdens het Louis Vuitton Cruise 2020 defilé te New York en exclusief voorgesteld op VivaTechnology in Parijs: de eerste handtassen ter wereld met volledig flexibele displays en sensoren. De collectie van Louis Vuitton met de toepasselijke naam “Canvas of the Future” omvat drie iconische lederen handtassen met het gepatenteerde flexibele display en flexibele sensoren van Royole. Hiermee kunnen gebruikers aangepaste afbeeldingen en video’s laten zien. De displays worden bediend met de flexibele touchscreen interface.
Royole, www.royole.com

Check Also
Yamaha YAS-109 en de YAS-209 twee nieuwe soundbars
Pakkend ruimtelijk 3D-geluid on demand: met de YAS-109 en de YAS-209 presenteert Yamaha twee nieuwe ...