Logitech G MX518: the Legend Reborn

Redactie Computer Nieuws

Logitech heeft bekendgemaakt dat de Logitech G MX518 vanaf nu verkrijgbaar is in de Benelux. De MX518 ( 59,99) is een update van een van hun meest populaire gamemuizen, geliefd door fans van over de hele wereld. De nieuwe muis heeft dezelfde klassieke, comfortabele vorm die talloze gamers kennen en liefhebben. De muis is daarentegen wel geüpdatet met moderne materialen en is afgewerkt en verbeterd met de beste gaming-technologie die momenteel beschikbaar is, waaronder een 32-bits ARM-processor en Logitech G’s exclusieve HERO 16K-sensor. “Onze fans vroegen erom, dus nu brengen we onze legendarische MX518 terug,” zegt Ujesh Desai, General Manager van Logitech Gaming.
Logitech, www.logitech.com

Check Also
De OPPO Reno 10x Zoom is verkrijgbaar
Het toestel tilt smartphonefotografie naar een ongekend niveau met de drie achtercamera’s die ervoor zorgen ...