FIBARO Walli

Redactie Nieuws SmartLiving

De eerste slimme schakelaars, stopcontacten en klassieke basiselementen van de Walli productlijn zijn vanaf nu verkrijgbaar. De FIBARO Walli lijn is niet beperkt tot alleen het bedienen van verlichting of elektrische apparaten in huis. Alle slimme apparaten in de woonomgeving bieden geweldige mogelijkheden om te zorgen voor maximaal comfort en het onnodig gebruik van energie. Het systeem kan verminderd energieverbruik in één van de uitgangen detecteren – bijvoorbeeld door het uitschakelen van de TV. Dit is de trigger voor andere slimme apparaten om ook automatisch uit te schakelen. Deze gegevens kunnen gebruikt worden voor het optimaliseren van de huishoudelijke uitgaven. De schakelaars kunnen ook draadloos met elkaar verbonden worden, een handig voorbeeld is een rolluik met de Roller Shutter. Door het ene rolluik te bedienen worden de andere automatisch mee bestuurd. Met Walli behoudt men visuele consistentie in de gehele woning, de Walli schakelaars en WCD’s zijn een innovatieve en visuele revolutie. Het ontwerp bevat een LED-ring die kan worden aangepast naar de behoefte van de eindgebruiker. Walli schakelaars en stopcontacten werken binnen het FIBARO smart home systeem met de populaire spraakassistenten zoals Amazon Alexa, Siri en Google Home. Walli en het FIBARO systeem werken op basis van draadloze Z-Wave communicatie wat zorgt voor het meest efficiënte en gebruiksvriendelijke systeem op de markt. De Walli productlijn kan op elk moment geïnstalleerd worden zonder aanpassingen in de bestaande infrastructuur en zelfs in bestaande installaties.
Dankzij Z-Wave technologie is het mogelijk om eenvoudig andere apparaten in huis te besturen. Dit leidt tot maximaal comfort en gemak bij het gelijktijdig bedienen van afzonderlijke slimme apparaten. Bovendien zijn de schakelaars uitgerust met ouderlijk toezicht – de bediening van fysieke schakelaars kan uitgeschakeld worden of beperkt worden via de mobiele app.
Fibaro, www.fibaro.nl

Check Also
Bowers & Wilkins Formation: introductie!
Archief Media Detail 299-2019 Onlangs heeft Bowers & Wilkins haar belangrijke nieuwe Formation Serie aan ...