De OPPO Reno 10x Zoom is verkrijgbaar

Redactie Nieuws Telecom

Het toestel tilt smartphonefotografie naar een ongekend niveau met de drie achtercamera’s die ervoor zorgen dat je – zonder kwaliteitsverlies – tot wel tien keer kunt inzoomen. De ingebouwde stabilisator zorgt ervoor dat de 10x zoomfunctie loepzuivere foto’s oplevert. Dankzij de verbeterde nacht modus-optie van het toestel ben je verzekerd van heldere foto’s, ook bij weinig licht. Naast de innovatieve 16MP Pivot Rising Camera (ook wel ‘haaienvincamera’ genoemd) voor het maken van selfies is de Reno 10x Zoom ( 799,-) ook uitgerust met een notchless panorama scherm, grote 4065mAh batterij, krachtige 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen dat eventueel kan worden uitgebreid. De telefoon draait op de nieuwste Qualcomm Snapdragon 855 processor en gebruikt het ColorOS 6 besturingssysteem. Met de nieuwe Reno 10x Zoom daagt OPPO gebruikers uit om het bijzonder alledaagse te fotograferen, zonder een detail te missen. Om die reden is OPPO partner van de National Geographic Fotowedstrijd 2019.
OPPO, www.oppo.com/nl

Check Also
Mu-so 2nd Generation
Naim Audio heeft de tweede generatie van haar succesvolle Mu-so draadloze luidspreker gepresenteerd. De tweede ...