OPPO lanceerd zijn nieuwste producten uit de Reno-serie

Redactie Nieuws Telecom

OPPO heeft zijn nieuwste producten uit de langverwachte Reno-serie gelanceerd. Met onder andere de unieke ‘pivot rising camera’ (ook wel schuine pop-up camera genoemd), krachtige 10x Hybrid Zoom en een notchless panoramisch scherm, is de OPPO Reno-serie ontwikkeld om met geavanceerde technologie je creatieve verbeelding te prikkelen. OPPO streeft ernaar om technologie zo efficiënt mogelijk te implementeren, anderen te inspireren en mensen dichter bij elkaar te brengen. Het productconcept achter Reno is sterk afgestemd op deze visie. De ontwikkeling van Reno ligt tevens diepgeworteld in creativiteit. Daarnaast zorgen de nieuwste geavanceerde technologieën voor een belangrijke volgende stap voor visuele interactie, fotografie, entertainment en gebruikservaring. De nieuwe Reno-serie bestaat uit drie modellen die voorzien in verschillende gebruikersbehoeften: de Reno 5G, de Reno 10x Zoom ( 799,-) en de Reno ( 499,-). In Nederland komen deze laatste twee toestellen op de markt. De telefoons worden uitgebracht in twee nieuwe kleuren: Ocean Green en Jet Black. Het strakke en herkenbare ontwerp van de Reno-serie heeft een eyecatching en notchless silhouet. De gladde achterkant van het toestel zorgt voor een hoogwaardig design. Reno introduceert ook het zogenaamde ‘dual-side gloss polishing’, waarmee zelfs het allerkleinste verschil in oppervlaktestructuur wordt geëgaliseerd. Door middel van nano-polijsten wordt daarnaast de ultieme gladde afwerking gegarandeerd wat zorgt voor de perfecte overgang van glanzend naar mat.
OPPO, www.oppo.com

Check Also
Denon serie GC-hoofdtelefoons
Denon introduceert de nieuwste ontwikkeling op het gebied van onderweg luisteren met zijn serie GC-hoofdtelefoons. ...