Nieuwe directeur Photokina: Fabian Ströter

Redactie MKB Nieuws

Fabian Ströter is vanaf 15 mei 2019 de nieuwe directeur van Photokina, een van ’s werelds grootste vakbeurzen voor fotografie en video. Hij volgt Christoph Menke op die de nieuwe directeur sales and operations wordt voor DMEXCO bij Koelnmesse.
Fabian Ströter begon als stagiair bij Koelnmesse in 2007 en stapte over naar de internationale tak van het bedrijf in 2008 als consultant voor de buitenlandse verkoop. In 2013 kreeg hij de verantwoordelijkheid voor Yummex Middle East en werkte sindsdien als directeur van deze beurs. Als directeur van Photokina, zal hij deel uitmaken van het managementteam van de Digital Media, Entertainment & Mobility divisie van Koelnmesse.
Koelnmesse, www.koelnmesse.com

Check Also
Xiaomi: Officiële launch in de Benelux!
Archief Media Detail 298-2019 Xiaomi introduceert een breed scala aan producten in de Benelux, van ...