Denon serie GC-hoofdtelefoons

Redactie Nieuws

Denon introduceert de nieuwste ontwikkeling op het gebied van onderweg luisteren met zijn serie GC-hoofdtelefoons. De modellen zijn voorzien van aptX HD Bluetooth, de allernieuwste, multifunctionele actieve noise-cancelling en de optie om rechtstreeks aan te sluiten op een pc met USB… De nieuwe serie bestaat uit drie modellen: de AH-GC30, met zowel actieve noise-cancelling als Bluetooth; de bekabelde AH-GC25NC met actieve noise-cancelling; en de AH-GC25W met Bluetooth. De twee modellen die zijn voorzien van actieve noise-cancelling zijn uitgerust met Denon’s eigen FreeEdge drivertechnologie. Deze maakt gebruik van ‘zwevende’ diafragma’s voor een geluid met minder resonantie en nauwkeurigere pistonbewegingen. Hierdoor komt alle dynamiek en nuance in de muziek tot uiting. Het ontwerp en de akoestische tuning van de nieuwe modellen zorgen voor puurder en krachtiger basgeluid. Met behulp van de aptX HD Bluetooth van de AH-GC30 en de AH-GC25W wordt muziek in hoge resolutie draadloos van compatibele apparaten naar de hoofdtelefoons verstuurd. Bovendien is er ook de optie om de hoofdtelefoons rechtstreeks te verbinden met een computer via een USB-aansluiting. De nieuwste generatie actieve noise-cancelling van Denon is speciaal ontwikkeld voor de AH-GC30 en de AH-GC25NC en maakt gebruik van meerdere microfoons om omgevingsgeluid te analyseren en compenseren. Er zijn drie standen voor optimale geluidsonderdrukking.
De Bluetooth-modellen zijn ook voorzien van twee extra microfoons met achtste generatie geluidsonderdrukking. Je kunt dus gemakkelijk onderweg telefoneren met uitstekende spraakkwaliteit. Het bekabelde model AH-GC25NC is ook voorzien van een microfoon in het snoer, evenals de meegeleverde kabels van de Bluetooth-modellen. De ingebouwde batterijen zijn gemaakt voor langdurig gebruik: tot wel 20 uur met een volledig opgeladen batterij bij het gebruik van zowel noise-cancelling als Bluetooth of 25 uur bij het gebruik van alleen noise-cancelling. De AH-GC30 kost € 349, de AH-GC25NC 299 en de AH-GC25W 249.
Denon, www.denon-hifi.nl

Check Also
Sony HT-X8500: Dolby Atmos soundbar
Sony introduceert de premium home-entertainment HT-X8500 2.1-kanaals-soundbar met Dolby Atmos en Virtual Surround Sound. Dankzij ...